Hondenslaapzak

Heerlijk zachte slaapzakken voor uw hond

Een hondenslaapzak van Dogsinc is heerlijk zacht en de perfecte manier voor jouw hond om lekker tot rust te komen na een lange wandeling of lekker warm te blijven tijdens een koude winterdag. Onze hondenslaapzakken zijn gemaakt van imitatie wol aan de binnenkant en verschillende fleece stoffen aan de buitenkant afhankelijk van de hondenslaapzak die u voor uw hond kiest. Dogsinc hondenslaapzakken zijn van hoge kwaliteit en betaalbaar. In de collectie hondenslaapzakken hebben wij verschillende patronen en materialen gebruikt, zodat er voor iedere smaak een hondenslaapzak bestaat.

Assortiment hondenslaapzakken

Voordelen van een Dogsinc hondenslaapzak 

  • Makkelijk mee te nemen in de auto of bv naar de camping
  • Wasbaar op 30 graden en uit elkaar te halen om te drogen
  • Warmer dan bijvoorbeeld een mand

Kan ik de hondenslaapzak wassen?

Jazeker, wij hebben het ontwerp van de hondenslaapzak zo gemaakt dat u de hondenslaapzak prima kunt wassen. Wij adviseren wel dat u de hondenslaapzak op 30 graden wast, zodat deze nog langer meegaat. Daarnaast is de slaapzak makkelijk te drogen, doordat de binnenkant van de hondenslaapzak eruit te halen is (zit wel vastgestikt aan 1 kant in de binnenzijde).

Afmeting hondenslaapzak

Voor alle honden slaapzakken hebben wij dezelfde afmeting gebruikt, omdat wij uit ervaring weten dat kleinere honden het liefst in een hondenslaapzak liggen. Alle Dogsinc hondenslaapzakken zijn 60 cm diep en 40 cm breed. Er zijn verschillende hondenrassen die perfect zijn voor onze hondenslaapzakken, namelijk: Teckels (standaard, dwerg en kaninchen), chihuahua’s, Jack Russels, Chinese naakthond, Yorkshire terrier, Cavalier King Charles Spaniel, Cocker spaniel, Dwerg- en Middenslag Poedels.

Garantie op de hondenslaapzak van Dogsinc

Onze honden slaapzakken zijn van hoge kwaliteit en daarom geven wij 2 jaar garantie op de slaapzak. Dit is wel met uitzondering van de gestickte naden.

Tevreden klanten

Beoordeling: 98 uit 100 met 394 reviews

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *