Hunter honden producten

Hunter

Honden producten van hoge kwaliteit

Het merk Hunter staat bekend om honden producten van hoge kwaliteit en is afkomstig uit Duitsland. Wij zijn één van de weinige dealers in Nederland die het merk Hunter voeren. Ons assortiment van Hunter honden producten bestaat momenteel uit honden draagtassen, honden reistassen en tuigjes voor teckels met speciaal neopreen voorstuk voor een optimale pasvorm. 

Hunter draagtas

De hunter draagtas voor honden is een super mooie en handige tas voor steden trips of “te” lange wandelingen. Teckels liggen van nature laag bij de grond en soms is een wandeling over het strand net te lang / zwaar om helemaal mee te kunnen lopen. Zeker wanneer ze wat jonger zijn. De Hunter draagtas Los Angeles is perfect geschikt om jouw teckel even bij je te dragen en kan hondjes aan tot 8 kg.

Hunter reistas

Ga je wel eens op reis en neem je jouw hondje mee? Dan is de Hunter reistas met harde buitenkant ideaal. Niet alleen door de stevigheid van de reistas, maar ook omdat je hem heel handig kan opbergen als je de reistas voor je hond niet meer nodig hebt. Zo kunt je de buitenkanten losritsen en het middenstuk opvouwen tot een compact geheel. Opgevouwen doet het denken aan een dunnen laptop tas. Uitgevouwen is de honden reistas voorzien van handige openingen om jouw hondje makkelijk in en uit de tas te halen. Daarnaast is de afmeting van deze reistas afgestemd op de afmetingen die zijn toegestaan in het vliegtuig.

Hunter tuigjes

Voor teckels is het vaak lastig om een goed tuigje te vinden. Dit komt door de grote borstkast en lang lichaam. Hunter speelt hier perfect op in met speciaal ontworpen tuigjes welke op de borst voorzien zijn van neopreen voor een perfecte pasvorm. Wij hebben dit tuigje opgenomen in ons assortiment in verschillende kleuren met bijpassende lijnen. Je teckel uitlaten was nog nooit zo leuk!